Home     80 Watt LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x530 mm
80 Watt LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x530 mm

80 Watt LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x530 mm


80 Watt LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x530 mm


Share">€ 259.95
incl. btw

Levertijd: 1~2 dagenArtikelcode: 80FXB

  • Productinformatie

80 Watt Flexibel Zonnepaneel Monokristallijn Black

Met zwarte fiberglas achterplaat

Afmetingen 80W Flexibel Zonnepaneel (H x B x D) in mm: 1070 x 530 x 2.5

  • Gewicht in kg: 2,50 kg.
  • Type cel: monokristallijn zwart
  • Max. vermogen (Pmax): 80 W
  • Max. spanning: 18,00 V
  • Max. stroom (Imax): 4,44 A
  • Open spanning: 21,24 V
  • Kortsluitstroom: 4,89 A
  • Rendement: 17 %

Het flexibel zonnepaneel is voorzien van twee aansluitdraden met een + en een - MC4 connector.

1. Gemaakt met een fiberglas achterblad. Het zonnepaneel is lichter en buigzamer  dan aluminium. Het materiaal combineert ook beter met ETFE folie dan panelen met een aluminium of kunststof onderlaag, die andere panelen vaak bevatten. Deze mix van technologie en vakmanschap maakt dit een van de beste kwaliteit zonnepanelen die vandaag beschikbaar zijn.

2. De eerste laag van het zonnepaneel bestaat uit ETFE. Dit materiaal heeft een zeer hoge zonlicht absorptie. Andere merken flexibele zonnepanelen maken vaak gebruik van PET, een goedkoper alternatief,  PET reflecteert meer zonlicht dan ETFE en vermindert zo energie-output van de zonnepanelen. ETFE is een kwaliteit veel duurder en kwalitatief duurzamer materiaal dan PET.

LENSUN zonnepanelen zijn één van de beste kwaliteit hoog efficiënte flexibele zonnepanelen voor gebruik op campers, boten, zeilboten, stacaravans etcetera.

3. Het flexibele zonnepaneel kan worden gebogen tot een hoek van 15-20 graden en kan eenvoudig worden gemonteerd op een caravan, boot, buiskap, tent, of op een ander onregelmatig oppervlak.

4. Slechts 2.5mm dik. Het zonnepaneel is krachtig, waterdicht, lichtgewicht, duurzaam en zeer goed bestand tegen barre omstandigheden en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en veilig worden gemonteerd op mobiele oppervlakken zoals campers.

5. Perfect voor montage op gebogen daken en oppervlakken. De panelen zijn voorzien van ogen en kunnen worden bevestigd door bouten of schroeven. De meeste klanten verlijmen ze op caravans, kampeerauto's, jachten, boten, auto's en andere voertuigen.

Share">