ES Series 12 Volt - 230 Volt Zuivere Sinus

ES-Series Zuivere Sinus Omvormers / Inverters

Deze lijn zuivere sinus omvormers kenmerkt zich door de bijzondere gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De ES-Series zuivere sinus inverters leveren een zuivere wisselspanning van 12 volt (DC) naar 230 volt (AC) waardoor u alle apparaten veilig en zonder problemen kunt aansluiten. In combinatie met een accu heeft u in uw camper, caravan, boot, vrachtwagen, etc. nu altijd de beschikking over een 230VAC spanning, vergelijkbaar met het stopcontact bij u thuis.

De ES-Series omvormers zetten 12 volt om in een stabiele en vloeiende 230 volt spanning en zijn voorzien van een 230 volt uitgang met lichtnetkwaliteit. Zuivere sinus inverters zijn veilig voor uw apparaten. Normale inverters met een gemodificeerde sinus brengen vaak schade aan de aangesloten apparaten toe omdat de afgegeven 230 volt wisselspanning niet constant gelijk is (blokkenpatroon).

Met deze sinus omvormer kunt u probleemloos uw televisie, laptop, telefoon, sattelietontvanger, elektrische tandenborstel en dergelijke aansluiten op uw 12 volt aansluiting in uw voertuig zonder de apparaten, vaak onherstelbaar te beschadigen. De zwaardere omvormers zijn tevens geschikt voor uw Senseo!

De omvormers beschikken over een onderspanningsbeveiliging, overspanningsbeveiliging, temperatuurbeveiliging, beveiliging tegen kortsluiting op de uitgang en overbelastingsbeveiliging. Doordat dit type inverter een uitgang heeft met een zuivere sinus, is dit apparaat voor bijzonder veel doeleinden geschikt. De complete serie is geschikt voor zowel Ohmse belastingen en inductieve belastingen.  Een standaard kabelset van 80cm wordt met het apparaat meegeleverd. Tevens is voor de modellen vanaf 600Watt een afstandbediening leverbaar. Kijk hiervoor bij opties.

De ES-Series omvormers zijn verkrijgbaar in zes modellen:
- 300 Watt
- 600 Watt
- 1000 Watt
- 1500 Watt
- 2000 Watt
- 3000 Watt

Om te berekenen welk type inverter u nodig hebt is het van belang welke apparaten u erop aan wilt sluiten. Let hierbij ook op de piekspanning van de apparaten. De piekspanning is een kortstondige spanning die het apparaat enkele seconden vraagt om op te kunnen starten.