Zonne-Energie | Woning & Bedrijf

Welkom bij de artikelen voor een on-grid systeem
On-grid betekend: gekoppeld aan het energie netwerk. Dit zijn de installaties zoals toegepast bij woningen, die de opgewekte elektrische-energie terug leveren aan de netbeheerder.
 
Onderstaand kunt u de keuze maken uit losse artikelen zoals
Zonnepaneel, netomvormer en montagemateriaal. Voor uw gemak hebben we ook complete sets samengesteld waaruit u uw keuze kunt maken. De afstemming van de omvormer op het aantal zonnepanelen hebben wij al voor u gemaakt.
 
Ook helpen we u graag door advies op maat!
Zo kunnen wij voor u een offerte opstellen die is afgestemd op uw huidige energieverbruik, locatie en type dak (schuindak of platdak systeem). Montage kunnen we aanbieden inclusief het aansluiten van een nieuwe eindgroep in uw meterkast.
 
Voor de "doe het zelvers"
Kunnen we montage advies leveren en eventueel de elektrische aansluitingen verzorgen. Bijvoorbeeld: u plaatst zelf de panelen en wij zorgen voor aansluiting van de panelen op de omvormer, montage werkschakelaar en installatie van een nieuwe eindgroep in de meterkast. Bedrijfsklaar opgeleverd, inclusief installatie van App op de smartphone en natuurlijk met een stukje uitleg.