Zonnepanelen en Accu 's | Camper Boot Caravan Camping Tuinhuis

Kleinezonnepanelen.nl sinds 2012 uw webwinkel voor zonnepaneelsystemen voor uw camper, boot, caravan, tuinhuisje en nu ook voor uw woning

Uitgelicht

Zonnepanelen voor op uw woning?

Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Na de vele vragen of wij zonnepanelen en omvormers kunnen leveren voor woninginstallaties hebben we deze artikelen ook aan ons assortiment toegevoegd.
Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde en elektrotechniek kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren.
Heeft u hulp nodig bij de installatie? Ook voor de montage en installatie werkzaamheden werken we samen met gespecialiseerde partners, zo kunnen we zorgen voor een installatie die volgens de huidige normen wordt opgeleverd.


Nieuwe locatie te Bolsward       

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangeven zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de verplaatsing van onze activiteiten naar Bolsward.

Inmiddels hebben we de voorraad overgebracht en werken we nu vanuit ons nieuwe bedrijfspand.
In ons nieuwe pand hebben we de mogelijkheid om u te ontvangen en persoonlijk advies op maat te geven.

Wilt u langs komen? We horen graag vooraf wanneer het u schikt.

Ook kunt u gebruik maken van onze service voor ondersteuning van- of volledige montage van uw zonne-installatie op campers of woning.
           

Ons nieuwe adres

TIGER Offgrid Energy V.O.F.
De Marne 232b
8701MH Bolsward

We blijven bereikbaar via de het bestaande telefoonnummer en mail adres.
Openingstijden van maandag t/m vrijdag:
van 9.00 tot 16.30 uur. Zaterdags op afspraak.

Telefoon: +31 (0)515233098
SMS of Whatsapp: +31 (0)631683357
Mail: info@kleinezonnepanelen.nl

Webwinkel TIGER Offgrid Energy V.O.F.  | Gerritsma Makkum kleinezonnepanelen.nl

Zonnepanelen voor Camper Boot Caravan of Tuinhuisje

Een zonnepaneel of daglichtpaneel op een boot, camper, caravan of een tuinhuisje in combinatie met de juiste verbruikers accu met eventueel een 12 Volt of 24 Volt naar 230Volt omvormer is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van 230 volt stroompunten of generators. Wanneer u ervoor kiest een zonnepaneel te plaatsen, dan bent u altijd en overal verzekerd van stroom. U hoeft er dan ook geen rekening meer mee te houden dat u op een camping of jachthaven overnacht waar u gebruik kunt maken van elektriciteit. Het zonnepaneel op uw boot, camper of caravan zorgt ervoor dat uw verbruikersaccu volblijft en u overal kunt genieten van koude drankjes uit uw koelkast en met ’s avonds de tv en de verlichting aan. Tevens kan een klein zonnepaneel met laadregelaar worden gebruikt als druppellader voor uw accu, om zodoende uw accu gezond de winter te laten doorkomen.

Een Zonnepaneeltje op de camper, boot of caravan levert u veel voordelen op

Wanneer u interesse heeft in zonnepanelen / daglichtpanelen, accu's of 12 Volt en 24 Volt naar 230 Volt omvormers op uw boot, camper of caravan, dan bent u bij TIGER Offgrid Energy V.O.F. | kleinezonnepanelen.nl aan het juiste adres. U kunt vanuit onze webwinkel eenvoudig en snel een zonnepaneel / daglichtpaneel, accu of omvormer voor uw boot, caravan of camper bestellen. Wij zorgen dan voor een spoedige bezorging op het gewenste adres. Tevens is er de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak te komen afhalen.

Leverancier van kleine Zonnepanelen Daglichtpanelen Omvormers en Accu's voor Camper Boot Caravan Zeilboot Tuinhuis Camping Recreatie Tuin en Tuinhuis. 12 volt en 24 volt camper zonnepanelen boot zonnepanelen caravan zonnepanelen zonnepanelenset voor camper zonnepanelenset voor boot zonnepanelen set voor caravan.

Aanbiedingen